Kronor & ören

FINANSIERING. Balansräkningen i AIO-bolaget i vilket du köper din aktie kommer ha följande utseende när projektet är färdigt:

tabell1

 

RISK & REWARD - INVESTERA - SPARA - KONSUMERA
Värdet på aktien kommer vara förväntat framtida pris på golfmedlemskap samt uthyrningspriset per vecka, se uppskattad värdeutveckling nedan. Här följer en prognos för värdeutvecklingen av AIO-aktien baserat på olika antaganden och redovisas som ett sannolikt, ett optimistiskt och ett pessimistiskt scenario.

SANNOLIK utveckling av AIO-aktiens värdeutveckling baserat på att kostnaden för golfspel ökar med 3% årligen och huspriserna med 5% årligen. Priset per uthyrningsvecka med spelrätter bedöms öka med 5% årligen från bashyran 15 tkr per vecka.

tabell2

 

OPTIMISTISK utveckling av AIO-aktiens värdeutveckling baserat på att kostnaden för golfspel ökar med 5% årligen och huspriserna med 10 % årligen. Priset per uthyrningsvecka med spelrätter bedöms öka med 5% årligen från bashyran 15 tkr per vecka.

tabell3

 

PESSIMISTISK utveckling av AIO-aktiens värdeutveckling baserat på att kostnaden för golfspel ökar med 3% årligen och huspriserna med 3% årligen. Priset per uthyrningsvecka med spelrätter bedöms öka med 5% årligen från bashyran 15 tkr per vecka.

tabell4

LADDA HEM ALL-IN-ONE PROSPEKT


Linksgolf Öland kundservice
0761 962 000
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.