Framtidens golfsemester i premiumläge

Längst ner på södra Öland, där land möter hav och obruten horisont, ligger en av Sveriges bästa golfbanor. Läget mitt i ett världsarv är unikt, banan likaså. Den är en av endast två äkta linksbanor i landet. Här spelar du högklassig golf med svårslagen utsikt över havet från alla hål. Det är vilt och vackert, solen skiner nästan ständigt här och solnedgångarna är något alldeles extra. Här bygger vi nu moderna och påkostade hus mitt på banan som du som aktieägare får tillgång till två veckor om året. Här får du din årliga golfsemester i premiumläge på en bana och i ett läge du aldrig kommer att tröttna på. På köpet får du två årsmedlemskap med tillhörande spelrätter för dina veckor. Vi kallar det All-In-One – framtidens golfmedlemskap.

Dealen:

Om du vill göra en investering i golfmedlemskap, säkra framtida golfsemestrar med ett unikt läge på en högklassig linksgolfbana i ett världsarv vid havet har vi lösningen:

Du köper EN aktie i AIO som äger husen och har förvärvat spelrätter på banan i 20 år. Bolaget är skuldfritt och finansieringen så robust att inga ytterligare kapitaltillskott planeras eller förväntas ske under de nämnda 20 åren. Som aktieägare erhåller du TVÅ medlemskap som gäller i 20 år och du har två veckors boende med spelrätt varje år i de hus som AIO uppfört på banan vid havet. Inga drifts- eller underhållskostnader tillkommer för aktieägaren under hela perioden. Tillgång till service för egen bekvämlighet som mat, dryck, städ och tvätt betalas vid utnyttjandet. Det finns bara 220 stycken aktier i bolaget med anläggningsägaren LinksGolf Öland AB som huvudägare.

Priset för en aktie är 350 tkr och motsvarar aktiens del i bolagets egna kapital, se finansiering längre fram. Om du väljer att delbetala blir årskostnaden 15 tkr, med en förhöjd förstabetalning om 100 000 kronor. Om du inte kan använda huset för egen vistelse kan du antingen byta vecka beroende på tillgången eller hyra ut din spelrätt. Vi tror att det är en bra investering eftersom vi antar att såväl priset för golfen som boendet kommer att öka över tiden precis som det gjort historiskt, men inte för dig som aktieägare. För dig blir priset oförändrat. Ytterligare en fördel med att köpa en aktie som en andel istället för en del i en bostadsrättsförening, är att det blir direktägande för såväl privatpersoner som juridiska personer (bolag). Enkelt, problemfritt att äga och kostnadseffektivt. Vill du sälja är det smidigt och inga avgifter eller arvoden utgår eftersom det enda som sker vid överlåtelse är en omregistrering av innehavaren i aktieägarregistret.

Husen är smarta eftersom de utvecklats för att vara miljövänliga, energisnåla och enkla att underhålla med nya materialval. De är 55 kvm med all bekvämlighet; köksö, badrum, social yta, bekväm sovdel och med bedårande läge på banan vid havet.

aio boende

aio om

LADDA HEM ALL-IN-ONE PROSPEKT


Linksgolf Öland kundservice
0761 962 000
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.